Välkommen till Tant Gurka – Ekobutik

Skrivet av admin • Tant Gurka • jun 2020

Tant Gurka, öppnade 11 augusti 2011. Affären hette tidigare BioGrönt och fanns i denna lokal i 11 år. Tant Gurka fortsätter med att erbjuda ekologiska grönsaker, rotfrukter och andra ekologiska livsmedel med hög kvalité.

Grönsakerna, rotfrukterna och frukten levereras i möjligaste mån från odlare i Skåne. När det inte är säsong eller inte grödorna finns att tillgå i Skåne köps de från övriga Sverige eller importeras från det närmast liggande landet. Tant Gurkas grossister för färska importvaror är Råby BioGrönt utanför Hörby och Ewerman i Helsingborg.

De importerade torrvarorna kommer mestadels från Markatta, Biofood, Biodynamiska Produkter, Dagsmeja och V-Sell.

Tant Gurkas öppettider är torsdag 12 – 18, fredag 12 – 18 samt lördag 10 – 14.
Finns vi i butiken går det bra att handla även andra tider.

Välkomna att handla hos Tant Gurka – Din Gröna Ekobutik!

Vill Du veta mer om kommande erbjudanden och vad som händer på Tant Gurka gå in på Tant Gurkas Facebook sida och Gilla.


Kund i...Banner med textrad