TANT GURKA & COVID-19

Ingen kan ha undgått att påverkas av Covid-19. Situationen i Skåne är nu extra allvarlig.

Därför kommer Tant Gurka att fortsätta med att enbart tillåta max två kunder åt gången i butiken. Vi har också handsprit i butiken. Vi utgår ifrån att alla kunder gör sitt till för att minska spridningen av Covid-19.

Vi behöver alla hjälpas åt och tvätta händer, hålla avstånd och hålla oss hemma vid minsta indikation på snuva, förkylning mm. Att max 2 kunder får vara i butiken samtidigt påverkar givetvis kunden som handlar och kunden som väntar. Vi behöver alla ha tålamod och hjälpas åt så att alla som vill handla hos Tant Gurka kan göra det. Vi inser att restriktionen med max 2 känns stressande men det finns saker man bara måste göra.

De som tillhör en riskgrupp eller har anhörig som gör det kan förbeställa varor via e-post, info@tantgurka.se, och sedan hämta varorna utanför butiken.